top of page

TOBFED’e Çorumlu YKÜ - Çorum Hakimiyet

ErkGaraj kurucusu Fatih Kankurdan, Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi. Satış sonrası alanında otomotiv sektörünün en büyük sivil toplum kuruluşu olan TOBFED’in Olağanüstü Genel Kurulu 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü İstanbul’da yapıldı.

Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen genel kurula federasyon üyesi derneklerin yöneticisi delegeler katıldı. Genel Başkan Serkan Bakırtaş’ın güven tazelediği genel kurulda hemşehrimiz Fatih Kankurdan da Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

Sektördeki çeyrek asırlık tecrübesiyle, Çorum ve bölgesinde araç koruma, kaplama ve yenileme alanında faaliyet gösteren Kankurdan, önceki dönemde TOBFED Karadeniz Bölgesi Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Halen Çorum Sanayi Sitesi’ndeki özel servisinde hizmetlerini sürdüren Kankurdan’ın TOBFED Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiği açıklandı.

SEKTÖRE DEĞER KATAN KADIN ÖDÜLÜ DE ÇORUM’A TOBFED Genel Kurulu’nda, otomotiv bakım sektöründe hizmet veren kadınlara da başarı belgeleri verildi. Federasyon Yönetimine giren Fatih Kankurdan’ın eşi Nergiz Kankurdan da araç kaplama alanındaki hizmetlerinden dolayı ödüle layık görüldü. Ödül sevincini eşiyle paylaşan Kankurdan, plaketini TOBFED Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Önal’ın elinden aldı. ‘SEKTÖRÜN GELİŞİMİ İÇİN EĞİTİM ŞART’ Otomotiv satış sonrası sektöründe yer alan tüm büyük firmaların temsil edildiği TOBFED genel kuruluna Çevre eski Bakanı Ali Talip Özdemir, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ve AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk de katılarak birer selamlama konuşması yaptılar. AK Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu’nun da katıldığı genel kurulda konuşan TOBFED Genel Başkanı Serkan Bakırtaş, mesleki sorunlar ve geliştirdikleri çözüm projelerinden bahsetti. Otomotiv bakım sektörünün gelişim hedefleriyle ilgili bilgiler de veren Serkan Bakırtaş, eğitim konusu üzerinde durdu.

Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden genel kurulda Serkan Bakırtaş başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna Bülent Özsaygılı, Erdal Tanas Karagöl, Turgut Yüksekdağ, Fırat Muşlu, Murat Akman, Fatih Kankurdan, Rıza Önal, Hatice Nurgül Örs, Taha Can, Melih Çetin, Aşkın İzzet Önver, Erdem Ezgi, Ergun Civelek, Mustafa Nohut, Mahmut Ali Arkun, Mesut Balta, Hakan İlhan Kaya, Emre Deneyici, Eray Üner, Gökdem Bolver, Furkan Nebioğlu, Fehim Özden ve Nusret Ünlüer seçildiler. TOBFED HAKKINDA Oto yıkama, oto kuaför, vale, lastik, otopark, servis hizmetleri, cam filmi, göçük düzeltme, mini onarım, ekspertiz gibi birçok alanda sektörün sesi olan TOBFED tüm alanlarda yaptığı çalışmalar ve projelerle son yılların en parlak sivil toplum örgütlerinden birisi konumunda. 2013 yılında Serkan Bakırtaş önderliğinde öncelikle oto kuaför ve cam filmi alanındaki sorunların dile getirilmesi ve çözülmesi hedefi ile kurulan TOBFED, aradan geçen 5 yılın sonunda gelen talepler doğrultusunda diğer alanlarda da sektörün sesi oldu.
bottom of page